Påsken 2018

Påsken er vårens vakreste eventyr på Sørlandsbadet. Da åpner vi våre vannsklier utendørs og vi finner godfølelsen med å bade inne og ute.

Vårens vakreste eventyr - Påsken
I Påsken åpner vi våre vannsklier utendørs og vi innleder sommeren med å tilby gode opplevelser både ute og inne. For noen år tilbake så hadde vi vinter i Lyngdal, men etter den verste frosten var gitt seg klarte vi å åpne. Da rutsjet gjestene i 27 grader vann og løp tilbake på snøen. Skliene er åpne midt på dagen i noen timer.

Program
Påskeharen besøker oss alle dager. Hver natt legger den igjen en liten skatt som nettopp du kan ha muligheten til å finne under ditt besøk. Da blir det ulike gevinster.

Alle dager gjennom Påsken kommer enten Salto eller Selma på besøk og vil gjerne danse Sørlandsbadet sangen sammen med deg. Er vi heldige kommer begge to, og da blir det ekstra morsomt under dansen. De kommer på besøk mellom 1245 - 1300 og 1445 - 1500.

Lørdag, Palmesøndag, mandag, tirsdag og onsdag blir det ekstra med aktiviteter. Mellom kl 1200 og kl 1500 blir det muligheter å delta på blant annet Limbo, sklieaktivitet, gummibåter, Wib It (Sørlandsbanen).

Skjærtorsdag og Langfredag fra kl 18:00 er velvære åpent for alle. Da blir det film/ musikk i velvære

Wib It / Sørlandsbanen vil ligge ute noen timer hver dag gjennom hele Påsken

Åpningstider i Påsken
Lørdag og Palmesøndag: kl 10:00 - 18:00
Mandag til og med Langfredag: kl 10:00 - 20:00 (mulighet for morgensvømming mandag og onsdag kl 06:00 - 08:00)
Påskeaften til og med 2.Påskedag Kl 10:00 - 18:00
Tirsdag: Kl 10:00 - 21:00

Ferie på Sørlandet i Påsken
Vi har mange gode venner, også blant overnattingssteder. Velger du en av disse vil det følge med badebillett. Booking og spesifikasjoner om badebillett fåes ved direkte kontakt.

Farsund Resort, Kvåstunet, Rosfjord Strandhotell, The Bølgen og Moi Utsikten Hotell, Camp Lyngdal og Bjørnevåg Ferie.

 

Hytte i Lyngdal eller nabokommunene?

Har du hytte i Lyngdal eller en av nabokommunene så har vi egen "hytte-sesongkort" til familien. Sesongen er fra Påske til høstferien, der det også er mulig å oppgradere til helårskort. Høres det interessant ut så kan du ta kontakt med vår resepsjon 38701300, maile til resepsjon@sorlandsbadet.no eller rett og slett komme innom.

Den eneste forutsetningen for å tegne hytte-sesongkort er at hjemmeadressen ikke er i en av disse kommunene. 

 

Vi har laget en oversikt med noen gode tips til hvorfor du bør velge Sørlandsbadet i Påskeferien - ta en titt her.